Je kan jouw massagebehandeling aanvullen met een hoofdmassage van 30 minuten. Je kan kiezen uit:

Ayurvedische hoofdmassage
Een zachte massage van zowel het hoofd als het gezicht gebaseerd op de ayurveda. Bij het gezicht wordt een klein beetje olie gebruikt. Door deze massage kom je even helemaal tot rust. We behandelen hierbij de marma punten op het hoofd en het gezicht.

Thaise hoofdmassage
De Thaise hoofdmassage is iets harder dan de Ayurvedische hoofdmassage. Ook bij deze massage wordt zowel het hoofd als gezicht behandeld alleen gebruiken we hierbij geen olie. We werken bij deze hoofdmassage op de Thaise Sen-lijnen.

Indonesische hoofdmassage
Ook bij deze indonesische hoofdmassage wordt het gezicht en het hoofd beide meegenomen in de massage. Het is een ontspannende massage die ook helpt bij hoofdpijn. Bij deze hoofdmassage wordt ook geen olie gebruikt.

Vaak staan er al een aantal aanvullingen bij een massage. Dit zijn de aangeraden aanvullingen echter ben je vrij om te kiezen wat jij wilt. Stel wij geven aan dat de ayurvedische hoofdmassage een goede aanvulling is dan kan je nog steeds kiezen voor een Thaise hoofdmassage.

Let op:

Je kan de hoofdmassage alleen boeken als een aanvulling op een andere massage. Je kan de behandeling dus niet los boeken.