Hele goede massage van Yvet. Ik had last van mijn nek en schouders en onderrug. Mijn onderrug pijn is verholpen. Bij m’n nek en schouders zit het nu veel losser dan eerst. Ook erg ontspannend. Ik houd van de tools die zij gebruikt bij de massage en heb in haar webshop besteld. Echt een aanrader.

Onlangs ben ik behandeld door Yvet. Yvet weet van aanpakken. De gevoelige spieren en punten worden direct opgemerkt en goed behandeld. Je voelt echt wel dat zij verstand van zaken heeft en dat ze als een echte pro werkt. Na de behandeling voel je je top en je stress is helemaal weg. Dit is zeker een aanrader. Ga naar Yvet en geniet van goede behandelingen.

Lekker hard! Yvet weet de gevoelige plekken precies te vinden. Ik kom zeker terug. Dank voor deze ervaring.

Door mijn werk zit mijn onderrug vaak vast. Voor de corona tijd heb ik bij Yvet een massage gehad en ik voelde meteen dat ik veel soepeler bewoog. Ze wist gelijk waar alles vast zat en waar dat vandaan kwam. Dit maakt haar een hele goede masseuse!

Heerlijke bamboe-massage gehad, spieren die normaal "uit de handen glippen" van een masseur worden perfect behandeld, erg veel baat bij gehad.

Wat een heerlijke massage was de ayurvedische massage. In mijn geboorteland India wordt deze massage veel toegepast en het bracht mij weer even terug in de tijd.

Door het onbewust voorovergebogen werken achter de computer en sjouwen met zware spullen zit mijn rug vaak vast. Gisteren voor het eerst een massage gehad van Yvet. Door de speciale massage met bamboestokken had ik echt het gevoel dat alles weer los kwam, in tegenstelling tot andere soorten massages, waarbij de handen worden gebruikt. Yvet laat je zelf bepalen hoe hard ze je mag masseren, wat ik prettig vond omdat ik graag wat harder gemasseerd word. Ik heb gemerkt dat de massage techniek van Yvet goed werkt bij het opsporen en genezen van de zogenaamde ‘spierknopen’. De volgende dag merkte ik het resultaat van de massage: ik had veel meer energie en kracht dan ervoor. Ik raad de massage daarom zeker anderen aan!

Vanwege het soms slapen op de tocht heb ik één en dezelfde spier (onder mijn schouderblad) die keer op keer vast komt te zitten. Meestal doe ik er niets aan en duurt het een lange tijd voordat de pijn weg ebt om vervolgens weer terug te komen. Het is bijna ‘normaal’ geworden voor mij. Toen ik bij Yvet terecht kwam, niet eens om deze reden, vertelde ik tijdens de Thaise stoelmassage waar ik af en toe last van had. Zij wist de plek direct te lokaliseren en te behandelen. Nou kan ik een stevige massage wel aan maar was toch een beetje angstig hoeveel pijn dit ging doen. Maar bij Yvet kan je alles aangeven en je doorloopt de massage echt met z’n 2, wat zo fijn was. We gingen van zacht naar wat harder, wat op een gegeven moment wel gevoelig was maar ik zeker aankon. Daarnaast voelde ik dat er echt wat gebeurde en dat alles soepeler werd. Ze gebruikte naast haar handen en een speciale drukpunt tool van bianstone. Eenmaal thuis wist ik niet of het probleem weg zou blijven maar nu inmiddels, een tijd verder, kan ik zeggen dat ze het verholpen heeft. Naderhand denk ik echt, wat deed ik mezelf aan? Yvet heeft mij, naast het geven van een heerlijke massage, geholpen om van een terugkomend probleem af te komen. Ik voel me zoveel fijner in mijn vel! Ik zal zeker terug keren, mocht het probleem er ooit weer zijn of als ik gewoon op zoek ben naar een geweldige professionele massage!

Ellen Make-up, haar en nagelartiest

Vanaf nu is Yvet mijn vaste masseuse. Een aanrader voor iedereen die ontspannen door het leven wilt gaan ;)